сигурност за Вас

Видеонаблюдение

„Икон” ЕООД е дистрибутор на основните вносители на оборудване за видеонаблюдение. Изградили сме десетки мрежи за фирми и общински организации.

Като наш клиент Вие очаквате да получите услуги, които са осигурени с надеждна техническа поддръжка. ИКОН ЕООД Ви предлага пълна гама техника за видеонаблюдение за изграждане на съвременни, гъвкави и функционални системи за нуждите на различни видове клиенти.

Предлага ме ви и всички услуги съпътстващи изграждането на системи за видеонаблюдение - изготвяне на проект, доставка на оборудване, изграждане, обучение за работа със системата, гаранционна и следгаранционна поддръжка. Поради голямото разнообразие на фирми партньори, с които работим, сме в състояние да предложим на всеки клиент решение, което да задоволи най-пълно специфичните му нужди.

Качествената система за видео наблюдение се нуждае от прецизни източници на видео сигнал. Предлагаме ви камери и аксесоари за тях подбрани така, че да успеете да съчетаете в максимална степен техническите параметри при Вашата конкретна ситуация и възможностите на бюджета с които разполагате. Продуктите са подбрани така, че в най-голяма степен да задоволят противоречивите изисквания и да са в най - доброто съотношение между качество и цена. Камерите предлагат превъзходни показатели на разделителната способност. Може да изберете черно-бял или цветен модел. Някои от моделите притежават вграден микрофон за да можете да записвате и звук. Моделите могат да работят при изключителни климатични условя и при много ниска осветеност. При някои от тях тази стойност пада до 0.02 LUX. В допълнение може да избирате между 20 различни вида обективи с размери от 2.8 до 25 мм, с автоматичен и ръчен ирис така, че ако се нуждаете от абсолютна прецизност - имате я!

Image